Spajalica – aplikacija digitalne ugovore

Spajalica jednostavno potpiši studentski ugovor na mobitelu. Svi studentski poslovi na jednom mjestu kroz aplikaciju i digitalno tržište rada. Pronađi svoj studentski posao!

Predstavlja inovaciju i tehnološki napredno rješenje te je značajan korak prema digitalizaciji studentskih poslova nego i društva u cjelini.

Digitalizirani su studentski poslovi i procesi koji značajno pomažu u boljem povezivanju poslodavaca i studenata.

Misija

Naša misija u Spajalici je digitalizirati procese studentskog zapošljavanja i povezivanja poslodavaca i studenata kako bismo stvorili jednostavniji, brži i učinkovitiji način za pronalaženje posla za sve studente. Želimo stvoriti zajednicu u kojoj će poslodavci i studenti biti povezani na temelju njihovih karijernih interesa i vještina, kako bi se osiguralo da studenti dobiju priliku za razvoj svojih karijera i stjecanje dragocjenog iskustva, a poslodavci pronalaze kvalitetne kandidate za svoje potrebe.

Vizija

Naša vizija u Spajalici je postati vodeća aplikacija za studentsko zapošljavanje u regiji, stvoriti okruženje u kojem se studentima nude nove mogućnosti i prilike te omogućiti poslodavcima da pronađu visokokvalitetne kandidate za svoje potrebe. Želimo da Spajalica postane platforma za digitalizaciju studentskih karijera, koja će koristiti najnovije tehnologije kako bi se studentima pružile što bolje i kvalitetnije usluge. Također, želimo surađivati s drugim institucijama i tvrtkama kako bismo doprinijeli digitalnoj transformaciji društva i stvorili bolju budućnost za sve.

Pošalji nam svoj projekt

Imaš ideju za projekt? Javi nam se i mi se bacamo na posao.